Alzheimer Café - Netwerk Dementie Plus Noordwest Veluwe

lettergrootte

"Open Dag", dagopvang voor ouderen/dementerenden

zaterdag 19 juni 2010 om 09.00 uur

Stichting “Benaja” organiseert een Open Dag op DV zaterdag 19 juni.

Kom kennis maken met de dagopvang bij “Thuis op ’t land” aan de Veenweg 60 in Oldebroek. Kent of bent u iemand die geconfronteerd wordt met Alzheimer of een aanverwante ziekte? “Thuis op ’t land” biedt liefdevolle, persoonsgerichte dagopvang op een idyllische plek die rust en geborgenheid uitstraalt.


Juist de activerende begeleiding in een huiselijke sfeer werkt stimulerend en we zijn dan ook erg enthousiast over de positieve reacties van zowel de mensen die de dagopvang bezoeken als hun families. Graag willen wij meer mensen bekend maken met de activiteiten van “Thuis op ’t land”.

U bent van hárte uitgenodigd tussen 10.00 en 14.00 uur. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden en er is van alles te koop, zoals eigen gemaakte kaarten, knutselartikelen en originele cadeautjes. Volop keus dus! Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: u kunt kiezen uit koffie/thee met cake, pannenkoeken, broodje hamburger etc. U steunt er een goed doel mee! Alzheimerpatiënten zijn een vergeten doelgroep en “Thuis op ’t land” timmert hard aan de weg om hier verandering in te brengen en deze mensen een menswaardiger bestaan te geven. Door ze één of meerdere dagen mee te laten genieten van alles wat de dagopvang biedt. Wij laten u ook graag meegenieten op de Open dag! Van hárte welkom! Verhinderd maar wel geïnteresseerd? Maak een afspraak en kom gezellig langs!

« activiteiten overzicht