Alzheimer Café - Netwerk Dementie Plus Noordwest Veluwe

lettergrootte

Alzheimercafé Elburg

dinsdag 8 juni 2010 om 18.30 uur

Het Alzheimer Café is de maandelijkse ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden. In een gezellige sfeer krijgt u informatie van praktijkdeskundigen, is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en lotgenoten te treffen. De entree is gratis, aanmelden is niet nodig.

Het Alzheimer Café in Elburg is iedere tweede dinsdag van de maand in Gemeenschapscentrum t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. Inloop vanaf 19.00 uur.

Op dinsdagavond 8 juni houdt het Alzheimer Café Elburg een ‘muzikale avond’ met medewerking van Marten Kamminga, muziekagoog en organist. Marten Kamminga is een veelzijdig musicus die zijn gehoor weet te boeien met zijn verhalen en muziekspel. Het belooft een interessante en leuke avond te worden met veel muziek. In zijn werk als muziekagoog in de ouderenzorg heeft Marten Kamminga veel ervaring met mensen met dementie. Opvallend is hoe mensen met dementie kunnen reageren op het zingen van liederen of het bijwonen van kerkdiensten.

Het is alweer het laatste Alzheimer Café van het seizoen. In september pakt het Alzheimer Café de draad weer op met een nieuwe serie informatieavonden, steeds op de tweede dinsdag van de maand.

 

« activiteiten overzicht